På Alex Sushi kl 19:00 skal vi teste noen av de første årgangene av britiske prestige cuveer mot champagne i samme årgang. Det blir også servert enkel mat til vinen (obs ingen full middag).
Champagne har laget bobler i over 300 år, mens britene først satset for alvor på 1990-tallet. I dag er Norge det største eksportmarkedet for britisk vin – og på kvalitet er det kun britene som virkelig kan måle seg med Champagne.
Vi smaker på det beste fra begge og kjenner etter hvor stor forskjellen egentlig er.
Location Alex Sushi kl 19:00
Mer informasjon kommer på mail. Har du spørsmål send oss gjerne mail på jegkan@ingentingomvin.no
På Alex Sushi kl 19:00 skal vi teste noen av de første årgangene av britiske prestige cuveer mot champagne i samme årgang. Det blir også servert enkel mat til vinen (obs ingen full middag).
Champagne har laget bobler i over 300 år, mens britene først satset for alvor på 1990-tallet. I dag er Norge det største eksportmarkedet for britisk vin – og på kvalitet er det kun britene som virkelig kan måle seg med Champagne.
Vi smaker på det beste fra begge og kjenner etter hvor stor forskjellen egentlig er.
Location Alex Sushi kl 19:00
Mer informasjon kommer på mail. Har du spørsmål send oss gjerne mail på jegkan@ingentingomvin.no